Inschrijven kan in de OWee!

Klik hier voor meer informatie.

Sport

S.V.R.C.

Heb jij nou ook altijd al een echte man (of stoere vrouw) willen worden? Ben jij het ook zat dat elke keer als je een pot mayonaise open wil maken, je je huisgenoot om hulp moet vragen? Kom dan een keer een kijkje nemen bij onze rugby ondervereniging SVRC!

Trainingen zijn iedere woensdag en vrijdag, dus je mist geen borrels! We hebben natuurlijk ook activiteiten zoals een epische rugbytrip, de guinessborrel, en een speciale chicksactiviteit.

Dus lijkt dit je leuk kom dan langs bij rugby. Je kunt ons altijd aanspreken op de borrelvloer of een mail sturen naar svrc@svrc.nl.

Dopie

Dopie is de hockey ondervereniging van Virgiel, waar gezelligheid, tradities en hockeyen op niveau centraal staan. Met bijna 300 leden kun je bij Dopie in allerlei verschillende teams spelen, afhankelijk van je niveau en instelling. Tophockey, borrelhockey of een combinatie hiervan.Zowel Dames 1 als Heren 1 doen bovenaan in de 3e klasse mee. Met 2 fanatieke trainingen en 1 wedstrijd in de week, is dit de ideale manier om je studie en studentenleven te combineren met hockey op hoog niveau!
Naast de gezellige thuiszondagen, waar alle Dopianen langs de lijn elkaar aan moedigen onder het genot van een biertje, organiseert Dopie een aantal jaarlijkse evenementen: hockeytoernooien, meerdere borrelhockey avonden en 4 Dopiedixo’s (TD’s). Hockey jij op dit moment op hoog niveau en twijfel je of je goed genoeg of misschien wel te goed bent? Bel of WhatsApp snel; Hidde van der Linden (06 53301735). Check de S.V.H.C Dopie facebook voor meer informatie!

Tenniphil

Tenniphil is met ruim 380 leden de grootste studenten-tennisvereniging van Delft. Bij Tenniphil wordt op verschillende niveau´s gespeeld; van beginners tot fanatieke 2/3-spelers. De 12 competitieteams strijden ieder voorjaar weer 7 weken met volle kracht voor promotie of tegen degradatie, maar spanning is in ieder geval gegarandeerd.

Het tennisseizoen loopt bij Tenniphil het hele jaar door met diverse activiteiten zoals de LoveGames, het Tenniphil Open, de Clubkampioenschappen, het Adoptietoernooi, een Delftse Derby tegen Obvius en de trainingen die ook in de winter voortgezet worden. Ook spelen we sinds een paar jaar mee in de Herfstcompetitie.

Yeti

Yeti beoefent de bergsport in de breedste zin van het woord. Op maandagen klimmen we in de klimhal en wordt er geboulderd in de boulderhal. In de weekenden vertrekken we naar België, Duitsland of Frankrijk om daar echt in de rotsen te klimmen. Nadat we een dag volle bak hebben geklommen worden er met net zoveel passie schulties gehakt bij het kampvuur. In de winter wordt er onder andere ijsgeklommen en getourskied, en in de zomer worden de grote reuzen in de Alpen beklommen. Naast het beoefenen van de bergsport is ook klemmen een significant onderdeel van Yeti. Er worden daarom ook activiteiten als BBQ’s, een sterkavond, een giga-borrel en de beruchte klim-en-klemkampioenschappen georganiseerd. Kortom, het hele jaar door kan je met Yeti alles doen om hoogtepunten te bereiken!

Taurus

Taurus Is de voetbalvereniging van Virgiel. Met zo’n 230 enthousiaste en actieve leden verdeeld over 7 mannen en 2 damesteams is het mogelijk om op verschillende niveaus te voetballen.

Er zijn twee selectie-elftallen voor mannen: Taurus 1, de Elitestieren, die op een haar na de nacompetitie voor een plek in de 2e klasse misten en Taurus 2, dat 4e klasse speelt. Ook is er voor de dames een selectie-elftal: Taura 1, dat minstens net zo fanatiek is als de mannen.

Natuurlijk stimuleren we bij Taurus ook het recreatieve voetbal. waarbij de 3e helft wat centraler staat. Zo zijn er een aantal teamborrels per jaar, gaan teams op onvergetelijke teamweekenden en is elk jaar het legendarische oliebollentoernooi.  Ook is er speciaal voor eerstejaars een maandagavondteam dat meedoet aan de maandagavondcompetitie. Bij deze competitie speel je 7v7 op een half veld tegen andere teams. Voetbal jij op dit moment op een hoog niveau en twijfel je of je goed genoeg bent voor een selectieteam? stuur dan een mailtje naar svvvtaurus@gmail.com.

Twijfel je nog of je bij Taurus wil gaan voetballen? Ga dan naar http://www.svvvtaurus.nl/ en laat je overtuigen!

Beat it

Beat it is het hiphop dansgezelschap van Virgiel. Elke week hebben wij op maandagavond les waarin we op bekende hiphopnummers dansen en we verschillende choreo’s aanleren. De lessen beginnen altijd met een intensieve warming-up en eindigen met een cooling down. De lessen zijn altijd een feestje en erg gezellig met onze docent Ballie. Hij is een ervaren en enthousiaste docent en zorgt ervoor dat jij je als danser goed ontwikkelt. Je wordt uitgedaagd op je eigen niveau en Ballie zorgt voor variërende (en zware) oefeningen. Er is plek voor dansers van elk niveau dus, of je nou nog nooit gedanst hebt of je gevorderd bent, bij ons zal je altijd je plekje kunnen vinden!

The Saints

The Saints is het basketballgezelschap van Virgiel. Samen met Sigi van de Zaak hebben we een competitieteam. Natuurlijk horen er naast wedstrijden ook af en toe een dixo en een teamweekend bij.
Lijkt het je wat om lekker te ballen, met of zonder ervaring, en bij een gezellig team te horen? Kom een paar keer meetrainen, en misschien ben jij volgend seizoen onze nieuwe MVP!

Barbara’s Boks Acadmie

Houd je ervan om helemaal los te gaan, dan is Barbara’s Boks Academie geschikt voor jou. Samen met DSC trainen Virgilianen wekelijks aan hun techniek en conditie. Uitblinkers kunnen gevraagd worden om in de ring te boksen tijdens de sjaars braskampioenschappen en andere wedstrijden die we gaan organiseren aankomend jaar.

Met dank aan onze sponsoren