Inschrijven kan in de OWee!

Klik hier voor meer informatie.

Huizen

De toko heeft ruim 2000 leden en die leden moeten natuurlijk een slaapplekje hebben in Delft. Daarom wonen veel Virgilianen in één van de Virgiel huizen. Het wonen in een Virgiel huis brengt vele voordelen met zich mee. Zo begrijpen huisgenoten beter hoe jouw weekindeling eruit ziet. Daarnaast organiseert Virgiel ook veel huis activiteiten, waar ook veel huizen actief aan deelnemen. Ben je benieuwd hoe het is om in een Virgiel huis te wonen? Tijdens de sleep-inn kan je alvast kennis maken met deze huizen. 

Slaapplek nodig of andere vragen over Virgielhuizen? Bel of whatsapp 0612167156

wat voor huizen zijn er?

Virgiel beschikt over een groot aantal huizen; van alleen vrouwen of mannen tot gemengde huizen. Van klein tot groot, en van alleen Virgiel tot gemengd met andere verenigingen.

hoe vind ik een huis?

Ieder jaar komen er weer nieuwe kamers vrij in Virgiel huizen. Na de kenningsmakingstijd worden er vanuit Virgiel voor de nieuwe eerstejaars verschillende momenten georganiseerd om de huizen te ontmoeten en je plekje te vinden. Ook later in het jaar komen er regelmatig kamers vrij die via de Virgiel website of facebook worden aangekondigd.

Play Video
Play Video

Met dank aan onze sponsoren