Inschrijven kan volgend jaar

De inschrijfbalie gaat 21 augustum om 12:00 open

Klik hier voor meer informatie.

Sport

S.V.R.C.

Heb jij nou ook altijd al een echte man (of stoere vrouw) willen worden? Ben jij het ook zat dat elke keer als je een pot mayonaise open wil maken, je je huisgenoot om hulp moet vragen? Kom dan een keer een kijkje nemen bij SVRC! Sanctus Virgilius Rugby Club is namelijk de mooiste ondervereniging van virgiel. Onder leiding van onze trainer Joop, coach Dave en aanvoerder Tjeerd, zijn wij een sterk opkomend rugbyteam.

Onze selectie bestaat uit een eerste team, een aankomend clusterteam een jonghe hondenteam en een damesteam. Bij rugby leer je wat écht samenwerken is en hoe je altijd op je teamgenoten kan vertrouwen. Onze rugbyclub is heel hecht met elkaar en staat altijd open voor nieuwe leden die ons team kunnen versterken. Trainingen hebben we elke woensdag en vrijdag, dus deze staan niet in de weg van je borrelavonden.Naast alleen maar rugby, hebben we ook verschillende activiteiten door het hele jaar heen. Denk aan een epische rugbytrip, guinnessborrel, jonghe honden toernooi of een speciale chicksactiviteit. Ook samen bar staan komt met de rugby regelmatig voor.

Dus lijkt het je leuk om een keer een échte sport te proberen of om je rugbycarrière voort te zetten in Delft, kom dan langs bij rugby. Je kunt ons altijd aanspreken op de borrelvloer of een mail sturen naar svrc@svrc.nl . Tot woensdag!

Dopie

Dopie is de hockey ondervereniging van Virgiel, waar gezelligheid, tradities en hockeyen op niveau centraal staan. Met bijna 300 leden kun je bij Dopie in allerlei verschillende teams spelen, afhankelijk van je niveau en instelling. Tophockey, borrelhockey of een combinatie hiervan. Zowel Dames 1 als Heren 1 doet bovenaan de 3e klasse mee. Met 2 fanatieke trainingen en 1 wedstrijd in de week, is dit de ideale manier om je studie en studentenleven (club, huis, feestjes) te combineren met hockey op hoog niveau!
 
Naast de gezellige thuiszondagen, waar alle Dopianen langs de lijn elkaar aan moedigen onder het genot van een biertje, organiseert Dopie een aantal jaarlijkse evenementen: hockeytoernooien, meerdere borrelhockey avonden en 4 Dopiedixo’s (TD’s). Het bekendste evenement van Dopie is het VollemaanToernooi. Dit is een gezelligheidstoernooi waar Virgilianen zich met hun huis voor inschrijven. Hockey jij op dit moment op hoog niveau en twijfel je of je goed genoeg of misschien wel te goed bent? Bel of WhatsApp snel; dames 1 speler Anne Moonen: 0631914101 of heren 1 speler Martijn Otto: 0622226705. Check de S.V.H.C Dopie facebook voor meer informatie!

Tenniphil

Tenniphil is met ruim 380 leden de grootste studenten-tennisvereniging van Delft. Tenniphil bestaat inmiddels 71 jaar en in deze periode is deze ondervereniging van Virgiel uitgegroeid tot een inspirerende bron van activiteiten op het gebied van de tennissport.

Bij Tenniphil wordt op verschillende niveau´s gespeeld; van beginners tot fanatieke 2/3-spelers. En bij al deze mensen is gezelligheid de grote drijfveer. De 12 competitieteams strijden ieder voorjaar weer 7 weken met volle kracht voor promotie of tegen degradatie, maar spanning is in ieder geval gegarandeerd.

Het tennisseizoen loopt bij Tenniphil het hele jaar door met diverse activiteiten zoals de LoveGames, het Tenniphil Open, de Clubkampioenschappen, het Adoptietoernooi, een Delftse Derby tegen Obvius en de trainingen die ook in de winter voortgezet worden. Ook spelen we sinds een paar jaar mee in de Herfstcompetitie. Op dit moment komen daar 9 teams in uit, maar de belangstelling in de regio en daardoor ook binnen Tenniphil groeit gestaag.

Er wordt niet alleen getennist, maar het is vooral een vereniging voor een groep mensen die van de gezelligheid en de entourage rond de sport houdt. De combinatie van tennis en gezelligheid maakt Tenniphil tot een zeer succesvolle ondervereniging en de leukste studententennisvereniging van Nederland.

Yeti

Yeti beoefent de bergsport in de breedste zin van het woord. Op maandagen klimmen we in de klimhal en wordt er geboulderd in de boulderhal. In de weekenden vertrekken we naar België, Duitsland of Frankrijk om daar echt in de rotsen te klimmen. Nadat we een dag volle bak hebben geklommen worden er met net zoveel passie schulties gehakt bij het kampvuur. In de winter wordt er onder andere ijsgeklommen en getourskied, en in de zomer worden de grote reuzen in de Alpen beklommen. Naast het beoefenen van de bergsport is ook klemmen een significant onderdeel van Yeti. Er worden daarom ook activiteiten als BBQ’s, een sterkavond, een giga-borrel en de beruchte klim-en-klemkampioenschappen georganiseerd. Kortom, het hele jaar door kan je met Yeti alles doen om hoogtepunten te bereiken!

Taurus

Taurus Is de voetbalvereniging van Virgiel.Met zo’n 230 enthousiaste en actieve leden verdeeld over 7 mannen en 2 damesteams is het mogelijk om op verschillende niveaus te voetballen.

Er zijn twee selectie-elftallen voor mannen: Taurus 1, de Elitestieren, die op een haar na de nacompetitie voor een plek in de 2e klasse misten en Taurus 2, dat 4e klasse speelt.

Ook is er voor de dames een selectie-elftal: Taura 1, dat minstens net zo fanatiek is als de mannen

Natuurlijk stimuleren we bij Taurus ook het recreatieve voetbal. waarbij de 3e helft wat centraler staat. Natuurlijk worden hier ook fantastisch sportprestaties gehaald, zo is dit jaar Taurus 6 weer kampioen geworden!
Voor de rest staat Taurus voor een hoop gezelligheid. Zo zijn er een aantal teamborrels per jaar. gaan teams op onvergetelijke teamweekenden en is elk jaar het legendarische oliebollentoernooi.  Ook is er speciaal voor eerstejaars een maandagavondteam dat meedoet aan de
maandagavondcompetitie, Bij deze competitie speel je 7v7 op een half veld tegen andere teams. Voetbal jij op dit moment op een hoog niveau en twijfel je of je goed genoeg bent voor een selectieteam? stuur dan een mailtje naar svvvtaurus@gmail.com.

Twijfel je nog of je bij Taurus wil gaan voetballen? Ga dan naar http://www.svvvtaurus.nl/ en laat je overtuigen!

Beat it

Beat it is het hiphop dansgezelschap van Virgiel. Elke week hebben wij op maandagavond les waarin we op bekende hiphopnummers dansen en we verschillende choreo’s aanleren. De lessen beginnen altijd met een intensieve warming-up en eindigen met een cooling down. De lessen zijn altijd een feestje en erg gezellig met onze docent Ballie. Hij is een ervaren en enthousiaste docent en zorgt ervoor dat jij je als danser goed ontwikkelt. Je wordt uitgedaagd op je eigen niveau en Ballie zorgt voor variërende (en zware) oefeningen. Er is plek voor dansers van elk niveau dus, of je nou nog nooit gedanst hebt of je gevorderd bent, bij ons zal je altijd je plekje kunnen vinden!

The Saints

The Saints is het basketballgezelschap van Virgiel. Samen met Sigi van de Zaak hebben we samen een competitieteam. Na een episch eerste seizoen hebben we superveel zin in nog een jaar, waar natuurlijk lekker veel W’s binnenkoppen en deze op gepaste wijzen vieren. Af en toe naar een dixo en een teamweekend hoort er natuurlijk ook bij.
 
We zoeken nog een paar nieuwe spelers (basketbalervaring  is geen pré), dus lijkt het je wat om lekker te ballen en bij een gezellig team te horen? Kom een paar keer meetrainen, en misschien ben jij volgend seizoen onze nieuwe MVP!

De Harde Paal

De Harde Paal verzorgt polefitness-activiteiten op Virgiel. Het ideale aan polefitness is dat je op een leuke, spectaculaire manier je kracht en uithoudingsvermogen verbetert. Na een intensieve warming-up kan je je technieken laten zien in de paal. Met 2 a 3 mensen rond de paal is dat erg gezellig. Na een uurtje polefitness is er bijna geen spier die je niet gebruikt hebt en dat zal je de volgende dag weten ook! Naast de reguliere lessen geven wij ook workshops aan huizen, clubs en andere groeperingen. Hierbij kun je met z’n allen wat leuke trucjes leren in de paal onder het genot van een heerlijk biertje.

The Crusaders

The Crusaders is het gezelschap voor Virgiliaanse motorliefhebbers. Samen genieten wij van de mooiste tourritten, niet alleen in ons koude kikkerlandje, maar ook de omliggende landen worden dan aangedaan. Naast de belangrijke taak om het Dagelijkse Bestuur naar bepaalde activiteiten te begeleiden, organiseren wij mooie tourritten, circuitdagen en natuurlijke gezellige borrels!

Met dank aan onze sponsoren