Dopie (Hockey)

Met 8 herenteams, 5 damesteams, 50 trainingsleden, 4 ondercommissies, een spetterend hockeytoernooi en vele Dopiedixo’s (TD’s) is Dopie tevens een van de grootste hockeyverenigingen van Delft. Bij Dopie kun je in allerlei verschillende teams spelen, afhankelijk van je niveau en instelling. Tophockey, borrelhockey of een combinatie hiervan.

Vooral tophockey heeft de laatste jaren veel aandacht gekregen. Dames 1 doet bovenaan de 2e klasse mee na de promotie van vorig jaar . Ook heren 1 doet bovenaan de 3e klasse mee. Met 2 fanatieke trainingen en 1 wedstrijd in de week, is dit de ideale manier om je studie en studentenleven (club, huis, feestjes) te combineren met hockey op hoog niveau!

Hockey jij op dit moment op hoog niveau en twijfel je of je goed genoeg of misschien wel te goed bent? Bel ; Captain van dames 1 Josephine Wagenaar 06-38777782 of spelers van heren 1 Jaap Dekens: 0641130592 of Geert van den Broek: 0631960401.

Maar het allerbelangrijkste wat Dopie rijk is, is de Dopieblauwe sfeer. Elke thuiszondag staan er meer dan 100 man langs de lijn om je door dik en dun aan te moedigen.

Ben jij geïnteresseerd om volgend jaar bij Dopie te komen hockeyen? Neem dan gerust even een kijkje op de Dopie website.

Taurus (Voetbal)

Taurus is de voetbal vereniging van Virgiel. Met zo’n 220 enthousiaste leden staan er 7 teams op het veld, 5 mannen teams en twee damesteams, die gecombineerd zijn met de dames van DSC.

Er zijn twee selectie-elftallen: Taurus 1, de Elitestieren, zijn afgelopen jaar gepromoveerd naar de 3e klasse standaard en Taurus 2 die 4e klasse speelt. Daarnaast zijn er drie teams die aan recreatief voetbal doen en een cheerleader team. Er is dus voor ieder wat wils.

Speciaal voor eerste jaars is er een maandag avond team, 7v7 op een half veld tegen andere studententeams, om met jaargenoten een balletje te kunnen trappen.

Uiteraard zijn er behalve wedstrijden ook borrels, toernooien en andere activiteiten. Rond oud en nieuw extern toernooi, met als hoogtepunt een toernooi in Parijs. Genoeg gezelligheid! Wil je meer van Taurus weten, mail naar svvvtaurus@gmail.com

Tenniphil (Tennis)

S.V.T.V. Tenniphil heeft maar liefst 13 teams en 400 leden die weten dat de ondervereniging naast tennis veel meer te bieden heeft. De activiteiten van Tenniphil zijn jaar in jaar uit een succes. Afgelopen jaren zijn we naar Roland Garros in Parijs geweest en we pakken zo vaak als het kan een Davis Cup in binnen- en buitenland mee. Wil je toch zelf een balletje slaan? Dan kan je meedoen met het Tenniphil Open, Blindtennistoernooi, Adoptietoernooi of met een date aan de LoveGames. We geven natuurlijk het hele jaar door trainingen en spelen een competitie in het voorjaar en de herfst. Je kan ook elk jaar feestjes meepakken, zo is er een Tennipongdixo en de Minitennisdixo.

Dus wil jij toptennis, gezelligheid of een combinatie daarvan? Dan kan dat bij ons! Als je vragen hebt, bekijk dan tenniphil.nl, spreek ons aan, of stuur even een mailtje naar bestuur@tenniphil.nl!

SVRC (Rugby)

SVRC is de Rugby Club van Virgiel. Wij zijn niet alleen actief op het veld, maar ook op de borrelvloer. We hebben veel te bieden voor beginnende en ervaren spelers. Is rugby nieuw voor jou? Kom dan spelen in het Jonghe Honden team en maak kennis met de sport rugby. Vanaf volgend jaar zetten we een tweede team op, dus er is volop ruimte voor nieuwe spelers.

Voor de ervaren Rugbyspeler heeft SVRC gedegen trainingen van een ervaren trainer, gezamenlijk kijken we de Six Nations en andere wedstrijden. Daarnaast hebben we jaarlijks natuurlijk de legendarische Rugbytrip en de nodige borrels op Virgiel. Je krijgt bij SVRC een hecht team voor de rest van je studententijd.

Yeti (Klimmen)

S.V.A.C. Yeti is de klim ondervereniging van Virgiel. We gaan ongeveer 15 keer per jaar op weekend naar de rotsen van Frankrijk en Duitsland. Doordeweeks hebben we een zeer actieve groep klimmers waarmee we elke woensdag in Den Haag klimmen om de training daarna af te sluiten met een gezellige borrel op Virgiel. We leiden onze eigen instructeurs op waardoor je bij ons kunt leren klimmen voor een fractie van wat het normaal zou kosten. Verder bieden we ook cursussen aan in bijvoorbeeld toerskiën en alpineren (gletsjertochten maken in de alpen). Naast het sportieve gedeelte worden er ook een hoop gezellige activiteiten georganiseerd door onze commissies. Hierbij moet je denken aan BBQ’s, feesten, vrouwenactiviteiten en nog veel meer.

Heb jij zin om tijdens jouw studententijd het avontuur op te zoeken en op een veilige en gezellige manier de rotsen te leren temmen? Schrijf je dan bij ons in tijdens de OWee. Bezoek ook eens onze site op https://yeti.climbing.nl/ voor een betere sfeerimpressie!